6 saveta za bolje fotografije sa vašim Smartphone uređajem

6 saveta za bolje fotografije sa vašim Smartphone uređajem

Najbolje fotografije nemaju nikakve veze sa filterom koji odaberete. Počinju sa velikom originalnom slikom. Kako možete da podignete svoj Instagram? Isprobajte ove savete za kamere na pametnom telefonu:
Uključite Grid Lines na telefonu.

Kako? Na iPhone uređaju, idite na opšta podešavanja, zatim odaberite “Photo & Camera” i zatim uključite opciju “grid”. Na Android-u želite da idete u aplikaciju kamere i tamo postavite postavke da biste se pomerali nadole i pronašli opcije „mrežne linije“ da biste ih uključili. Linije rešetke kamere obično su izgrađene na osnovu zakona trećih, sa dve linije horizontalne i dve vertikalne preko ekrana. On će podeliti bilo koju sliku koju napravite u devet delova. Ideja je da ako možete da centrirate tačke interesovanja u tačkama ukrštanja, ili uzduž linija, onda možete da napravite sliku sa više vizuelne privlačnosti

Koristite bolje osvetljenje.

Osvetljenje je uvek bitna komponenta dobrog snimka, ali to je posebno tačno sa kamerom pametnog telefona, koja nema mogućnost filtriranja jakog svetla ili balansiranja nivoa. Možda čak nećete moći da se fokusirate na deo slike koji želite da snimite ako je vaše osvetljenje isključeno. Izbegavajte da imate najveći izvor svetlosti iza koga ili šta fotografišete, a ako ljudi stoje ispred prozora, razmislite o zatvaranju zavesa ili roletni. Najbolje osvetljenje dolazi sa strane, ili se ravnomerno filtrira iz različitih uglova.

Dodirnite za fokusiranje.
Svaka kamera pametnog telefona omogućava vam da definišete svoju žarišnu točku tako što ćete je tapnuti na ekran. Ako ste ikada snimili sliku u oblasti sa velikim kontrastom u osvetljenju, verovatno ste ovo otkrili sami. Dodirnite u tamnom području, a slika će se promijeniti kako biste vidjeli stvari u tom tamnom području, čak i ako su svijetle dijelove slike previše izložene. Dodirnite svetli deo, a senke će biti previše tamne da bi ih čak mogli videti.
Izbegavajte Digital Zoom.

Vaš mali objektiv fotoaparata za pametni telefon zapravo ne zumira. Da biste kreirali efekat „zumiranja“, vaša kamera jednostavno uvećava područje koje želite da uvećate što je više moguće. Ovo značajno smanjuje kvalitet vaše slike. Umesto da koristite funkciju zumiranja, približite se kad god je to moguće.

Nabavite priključak za objektiv za pametne telefone.
Zaobiđite ograničenja fotoaparata svog pametnog telefona pomoću dodatka. Oni se pričvršćuju magnetski i mogu se lako isključiti ili ukloniti. Međutim, oni takođe mogu napraviti veliku razliku u onome što možete da uradite na telefonu sa slikama. Širokokutni objektivi vam mogu pomoći da izvučete maksimum iz prekrasne panorame, ili možete da dobijete efektivne mikro snimke i zumirate bolje sa ultra uveličavajućim objektivom.
Preuzmite drugu aplikaciju za kamere.

Tako je, ne morate biti ograničeni na aplikaciju koja je standardna za vaš telefon. Postoje i druge opcije koje mogu pružiti bolje opcije filtriranja i fokusiranja. Razmislite o pokušaju ProShot ili VCSO Camera.

Shop

Mi smo mala, ali odabrana ekipa servisera, koji pružaju brze popravke za sve mobilne uređaje.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00