Osam saveta za zaštitu vašeg Android ekrana

Osam saveta za zaštitu vašeg Android ekrana

Pametni telefoni sa ekranom osetljivim na dodir su napravljeni tako da se odupru ogrebotinama i dovoljno su čvrsti da prevladaju standardno trošenje. Ali ovi veliki ekrani su takođe podložni oštećenju. Ako imate Android telefon ili tablet i želite zaštititi svoj android ekran, evo nekih urednih saveta za vas.

1. Pazite na medijum dodira
Važno je da koristite pravi medij za manipulaciju ekrana. Koristite samo prste i olovku. Iako neki uređaji mogu dozvoliti upotrebu olovaka na ekranima osetljivim na dodir, većina android ekrana ne bi trebalo podvrgnuti drugim medijima.
2. Izbegavajte the ‘old tap’

Ne morate da tapnete na telefon kada prestane da radi. Metod je zastareo kao gadžeti koji su ga trebali. Smartphone i android ekranima nisu potrebni za funkcionisanje. Obratite se stručnjaku za popravke

3. Ne izlažite telefon preterano Suncu

Dok sunčeva svetlost ne zapali ekran u trenutku, ne biste trebali izlagati ekran produženom sunčevom svetlu. To može oštetiti osetljivost ekrana.

4. Električno napunjeni objekti

Iznenadni protok struje između dva uređaja može prekinuti rad na neko vreme ili duže. Ne stavljajte pametni telefon u blizinu električno napunjenog uređaja. Nagli porast elektrostatičkog naboja može biti štetan za android ekran.

5. Stabilan rad

Ovo je prilično nedovoljno korišćen savet. Telefon ne bi trebalo da ostane u stanju mirovanja duže vreme. Kada gadžet ostane u stanju mirovanja, ekran može biti podložan internom snimanju. Vremenski period zaključavanja ekrana koji postavlja ekran nakon perioda besposlice može biti od pomoći.

6. Pažljivo čišćenje
Nemojte nikada koristiti deterdžent za čišćenje Android ekrana. Većina ekrana pametnih telefona takođe nije kompatibilna sa svakodnevnim sapunskim rešenjima. Lagano očistite ekran krpom za čišćenje naočara. Ako uopšte morate da koristite rešenje, koristite one koji su prilagođeni za ekrane pametnih telefona.
7. Zaštita ekrana
Većina ljudi je svesna efikasnosti i neophodnosti zaštite ekrana. Dostupni su za delić cene novog android ekrana i trebali biste biti dovoljno pametni da provedete rano. Dok su štitnici za ekrane dostupni u različitim kvalitetima, zaštitnici od kaljenog stakla su najbolje otporni na pucanje.
8. Torbice za telefon

Korišćenje dobre torbice može biti od vitalnog značaja za smartphone. Ako često ispuštate telefon, koristite poklopce koji štite oba lica telefona. Ove maske su opšte poznate kao cover i nude superiornu zaštitu za android ekrane.

MyRepairs Servisni centar

Mi smo mala, ali odabrana ekipa servisera, koji pružaju brze popravke za sve mobilne uređaje.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00