2010

Osnovan MyRepairs Servisni centar

MyRepairs Servisni centar je osnovan 2010. godine u Beogradu. Ekipa servisera  je radila u industriji potrošačke elektronike u prošlosti i shvatili su da, iako je postojala potreba za uglednim, posvećenim malim servisom za elektroniku, nijedna kompanija nije istupila da preuzme tu ulogu u njegovoj oblasti, tako da su oni uzeli stvar u svoje ruke i otvorili servisni centar.

U roku od tri godine

Odlučili smo da ponudimo franšizu

U roku od tri godine, menadžerski tim proširio je poslovanje na pet uspešnih servisa, i sa potražnjom za rastom koja nije pokazivala znakove usporavanja, odlučili su ponuditi mogućnosti za franšize krajem 2013. godine.

Sadašnjost

Mi smo tu da vam pomognemo

MyRepairs servisni centar se fokusira na pravo rešenje za sve korisnike. Popravke se obavljaju brzo i profesionalno na licu mesta, a dok klijent čeka da mogu pregledati mnoge od najpoznatijih brendova pribora za pametne telefone i tablet računare koji se nalaze u skladištu. Ukoliko se pokaže da uređaj nije popravljiv, naše osoblje sa znanjem može preporučiti jedan od naših obnovljenih uređaja, kako bi kupca vratio i pokrenuo što je brže i bezbolnije.

MyRepairs servisni centar veruje u jednostavnu istinu da kvalitet rada proizvodi rast i uspeh!

Nemate servis u vašem mestu? Zašto ne pitate za otvaranje franšize u vašem području.

Kontaktirajte nas